Logo

Gahvilan pelimuodot
Survival

Pidä hauskaa selviytymispelimuodossa kavereidesi kanssa ja lähde seikkailemaan! Luo itsellesi ainutlaatuinen kokemus Gahvilan survivalissa. Löydä uusia ystäviä, luo kyläyhteisöjä tai rakenna MAHTAVA linnoitus yksin tai ystäviesi kanssa!


Creative

Mene luomaan unelmarakennuksiasi Gahvilan creativessa! Rakenna mitä tahdot. Voit luoda pvp-alueen ystäviesi kanssa tai vaikkapa rakentaa Gahvilalle kokonaan uuden kartan johonkin pelimuotoon. Vain mielikuvitus on rajana!


DTM

Pudota vihollisesi, tuhoa monumentit, voita peli! Destroy The Monument on mahtava pelimuoto pvp-hirmuille kuin tavallisille pelaajillekin. Pelimuodossa on kaksi joukkuetta. Tarkoituksena on tuhota vihollisjoukkueen monumentit ja voittaa peli. DTM:ssä voit pelata ystäviäsi vastaan tai heidän kanssaan monenlaisissa eri kartoissa upean karttavalikoimamme ansiosta. Kumpi joukkue mahtaa voittaa? Mene ottamaan selvää!


PvP

Tuhoa vihollisesi, kerää pisteitä ja ole mestari! PvP on täydellinen pelaaja vastaan pelaaja-pelimuoto pvp:n ammattilaisille. PvP:ssämme voit taistella ystäviäsi vastaan ainutlaatuisilla lisävoimilla. Tahdotko herkullista sienisoppaa vaiko taikajuomia? Sen saat itse päättää, mene kokeilemaan!


Minipelit

Juokse karkuun, nappaa ystäväsi ja heittele lumipalloja! Gahvilan minipeleissä tämä kaikki on mahdollista. Tahdotko juosta ystäviäsi karkuun tai napata heidät? Mene pelaamaan hippaa! Entä maistuisiko lumipesu? Kokeile lumipallosotaa! Gahvilan minipelit ovat mukavaa ajanvietettä ystävien kanssa ja valikoima kasvaa jatkuvasti. Mene vaikka katsomaan!

©️ 2020, Gahvila
IP: Gahvila.net